Liikapaino on sekä miesten että naisten kohtaama vakava ongelma. Eikä se ole vain ”kosmeettinen haitta”, se vahingoittaa vakavasti terveyttäsi, koska jokainen kilo aiheuttaa lisärasitusta nivelille. Ja rasva ei keräänny vain vatsan ympärille; se kasaantuu myös sisäelinten ympärille, haitaten niiden toimintaa ja huonontaen verenkiertoa.

Kaikilla ei ole aikaa ja energiaa treenata tunnollisesti, syödä terveellistä ja tasapainoista ruokaa ja ylläpitää aktiivista elämäntapaa. Laihdutusruokavaliot, joita on runsain mitoin, tuovat harvoin pysyviä tuloksia eivätkä ole aina terveydelle hyväksi. Sen lisäksi että ylipainoiset ihmiset ovat tyytymättömiä ulkonäköönsä ja siihen, etteivät voi syödä lempiruokiaan, he kärsivät jatkuvasti stressistä ja usein sortuvat pystymättä saavuttamaan näkyviä tuloksia.

Raspberry Ketone on läpimurto laihdutusteknologiassa. Tämän ravintolisän kehittivät lupaavat tieteilijät ja se sisältää vadelmaketoonia, 100 %:n luonnollista ainesosaa. Yhteisvaikutuksessa tasapainosien ruokavalion ja liikunnan avulla, se antaa erinomaisia tuloksia, saaden sinut laihtumaan useita kiloja ensimmäisen kuukauden aikana ja nämä kilot eivät koskaan palaa.

Raspberry Ketonen ominaisuudet

Ainutlaatuisen luonnollisen koostumuksensa ja innovatiivisen reseptinsä ansiosta Raspberry Ketonella on monimutkainen vaikutus ei ainoastaan rasvakerrokseen, vaan myös koko kehoon parantaen yleisterveyttä ja mielialaa ja lisäten elinvoimaisuutta. Lisäksi biologisesti aktiivisella ravintolisällä on seuraavat ominaisuudet:

 • se lisää kehon insuliiniherkkyyttä;
 • aktivoi rasvanpolttoa liikunnan aikana;
 • kiihdyttää aineenvaihdutaa ja myrkkyjen poistumista;
 • parantaa hormonitasoja, lisää hormonieritystä, jotka lisäävät adiponektiinit, eli rasvasolujen hajoamista;
 • vähentää kehon kykyä varastoida rasvaa.

Koostumus ja käyttö

Raspberry Ketone sisältää seuraavia ainesosia:

 • vadelmaketoonia, jokakiihdyttää aineenvaihduntaasolutasollajaauttaarasvanhajoamisessa;
 • gelatiinia, joka rikastuttaa kehoa aminohapoilla ja ravinteilla;
 • magnesiumstearaattia, joka vaikuttaa aineenvaihduntaprosesseihin;
 • maltodekstriiniä, joka saa olon täydeksi tavallista ruokaa nopeammin ja et syö liikaa;
 • silikonidioksiidia, joak poistaa kehosta myrkkyjä ja kuonaa;
 • luonnollisia väri- ja lisäaineita.

Raspberry Ketonea on helppo ottaa. Sen voi sekoittaa mehun, teen tai veden joukkoon ja jopa puuroon tai jogurttiin. Pääasia on, että tuotteen ei tulisi olla kovin kuumaa, koska se vähentää ravintolisän tehokkuutta. Raspberry Ketonea suositellaan otettavan kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla kuukauden ajan, jonka jälkeen tulee pitää muutaman päivän tauko ja toistaa kuuri tarvittaessa. Kaikki Raspberry Ketonen käyttöön liittyvät ohjeet tulevat tuotteen mukana.

Raspberry Ketonen tehokkuus

Vadelmaketooni löydettiin viime vuosisadalla. Mutta todella ainutlaatuinen ja tehokas resepti kehitettiin vasta myöhemmin, Raspberry Ketone lisäravinteen luojien toimesta. Lisäravinne kehitettiin muutaman vuoden aikana kokeneiden asiantuntijoiden tiimin toimesta. Sitä testattiin ensin hiiriin ja muihin eläimiin. Myöhemmin tehtiin lisää testejä vapaaehtoisille. Suurin osa ravinnetta ottaneista huomasivat ensimmäiset muutokset terveydessään ja ulkonäössään ensimmäisen viikon aikana.

Ravintotieteilijöiden, urheiluvalmentajien, konsulttien ja terveellisen ruoan asiantuntijoiden arvostelut olivat pääasiassa positiivisia. Lääkärit huomasivat Raspberry Ketonen hyvän tehon yhdistettynä terveellisen ruokavalioon ja kohtuulliseen liikuntaan. Väärennöksiä tulee varoa. Ravinne on turvallisempi tilata viralliselta verkkosovulta.

On tärkeää huomata, että ravinteen korkean tehokkuuden lisäksi toinen tärkeä etu on turvallisuus. Sillä ei ole sivuvaikutuksia. Lisäksi Raspberry Ketonella on vain vähän haittavaikutuksia. Sitä ei suositella lapsille tai ihmisille, jotka ovat yliherkkiä sen ainesosille. Valmistetta ei tulisi ottaa raskaana ollessa tai imettäessä.