Kaikki naiset haluavat tuntea olonsa itsevarmoiksi bikineissä kun sää muuttuu kuumaksi. Ennen kuin vaihdat hulluun ruokavalioon tai käyt kuntosalilla 12 kertaa viikossa, harkitse että lisäisit probiootteja ruokavalioosi.

Jos haluat laihtua bikini -kautta varten, on erittäin tärkeää valita terveellisiä vaihtoehtoja kuten kasvisten syöminen, veden juominen ja kuntoharjoittelu. Mutta jos haluat tehostaa toimintaa hieman, probiooteilla tehdyt kliiniset tutkimukset osoittavat, että oikeanlaiset suolistobakteerit voivat todellakin edistää laihtumista.

Miten suolistobakteerit edistävät laihtumista

Tutkimus osoittaa, että hyvät ruoansulatuskanavan bakteerit voivat auttaa ihmisiä pysymään normaalipainoisina ja taistelemaan sairauksia vastaan, joka voi taatusti edistää yleistä hyvinvointia. Mutta miten ne auttavat laihtumisessa? Suolistobakteerien ja laihtumisen yhteyttä ei ole vielä täysin tieteellisesti ymmärretty.

Ilmeisesti elintarvikkeet, jotka sisältävät terveellisiä suolistobakteereita voivat tasapainottaa ruoansulatuskanavan ja immuunijärjestelmän toimintaa, ohjaten siten hormonaalista reaktioita, jotka ovat luontaisia laihtumisen ja painonnousun syitä. Kaikki tekijät, jotka viestittävät keholle, että terveelliset, tulehduksia estävät mekanismit ovat toiminnassa, auttavat kehoa ylläpitämään tervettä painoa. Probiootit ovat ruoka-aine, joka minimoi suolistotulehduksia. Vähäisempi määrä tulehduksia johtaa parempaan hormonaaliseen tasapainoon, joka voi auttaa kehoa saavuttamaan homeostaasiin ja terveen painon. Vaikka probiootti -ravintolisät eivät ehkä ole laihtumisen ihmelääke, ne näyttävät tuottavan kehoon hormonaalisen perustan laihtumiselle.

Oikeiden probioottien löytäminen

Probioottien laatu vaihtelee suuresti eri ravintolisien välillä. Probiootit ovat hyödyllisiä vain, kun ne ovat elossa. Monet lisäravinteet sisältävät kuolleita, ja näin ollen toimimattomia organismeja suolistolle.

Ei kuitenkaan pelkästään riitä, että ostaa ravintolisiä, jotka ovat täynnä eläviä bakteereja. On tärkeää ostaa merkkejä, jotka ovat varmistaneet, että probiootit säilyvät hengissä sekä pakkaamisesta ja ruoansulatuksesta, jotta ne päätyvät paksusuoleen elossa ja toimintakykyisinä. On tärkeää löytää merkki, jossa on vähintään 30 miljardia pesäkkeen muodostavaa yksikköä annosta kohti. Kuluttajien tulee valita merkki, joka käyttää joko enteropäällystettyjä kapseleita ja säilytystä viileässä tai merkki, joka sisältää happo- ja sappi-resistenttejä bakteereita.

Lopuksi

Vaikka et olisi täysin vakuuttunut, että probiootit ovat avain bikini vartaloon, voit olla varma, että suolistobakteerit ovat hyväksi ruoansulatukselle ja yleiselle hyvinvoinnille. Valitse tuotemerkki, jossa on vähintään 30 miljardia pesäkkeen muodostavaa yksikköä annosta kohti.