Seitsemän askelta hoikempaan kesään

Haluat ehkä ottaa esille helmitaulun tätä pientä painonpudotuksen oppituntia varten. Tästä on kyse: sinun pitää luoda 3500 kalorin vaje, laihduttaaksesi vajaan puoli kiloa rumaa rasvaa. Voit saavuttaa tämän syömällä 500 kaloria vähemmän päivässä, polttamalla 500 kaloria enemmän päivässä tai näiden molempien yhdistelmällä. Hieman enemmän kävelyä ja hieman vähemmän herkuttelua toimii tässä. Laihdutus on vielä helpompaa, kun kokeilet seuraavia kalorien vähentämisen temppujen yhdistelmää, jotka voivat auttaa sinua matkalla bikinivartalon saavuttamiseen ajoissa ennen kesälomaa.

Heiluta pyllyäsi

Aktiivinen tanssi voi polttaa jopa 250 kaloria tunnissa. Pari tanssituntia viikossa ja olet maalissa.

Torku laihtuaksesi

Tutkimus osoittaa, että mitä vähemmän nukut, sitä todennäköisemmin olet ylipainoinen. Asiantuntijat suosittelevat vähintään seitsemän tunnin unia – mieluiten seitsemän ja puoli tuntia hirsiä yössä.

Jätä pois hienot salaatin lisukkeet

Salaatti on mahtava ateria, kun yrität laihduttaa – kunnes lisäät, kalorittomaan salaattiin, pekonipaloja, juustokuutioita, kuivattuja hedelmiä, leipäkrutonkeja ja viinietikkakastiketta. Olet juuri tehnyt terveellisestä ateriasta annoksen joka näkyy lantiolla. Pidättäydy höyrytetyissä tai raa’oissa kasvistäyteissä, vähärasvaisessa proteiinissa (tonnikala, broileri) ja käytä vähärasvaista kastiketta tai runsas aromista balsamiviinietikkaa.

Syö pienempiä lautasellisia

Saattaa kuulostaa typerältä, mutta tutkimukset osoittavat, että vaihtamalla ison lautasen pienempään huijaa sinua syömään peräti 25 prosenttia vähemmän. Lisäksi huomaat ettet edes kaipaa ylimääräistä ruokaa.

Annostele välipalat

Syöt pussilisen herkkuja kauan ennen kuin jännittävä elokuva päättyy. Vältä liika syöminen annostelemalla herkkuja ja laittamalla loput talteen. Näin ollen, jos olet hakemassa lisää vain sekuntien jälkeen, olet täysin tietoinen siitä ja todennäköisesti voit jättää sen väliin.

Jätä väliin kerma

Kuten salaattikin, kahvi on lähes kaloritonta – kunnes lisäät siihen ja sen päälle yhtä ja toista. Musta kahvi tai kahvi pienellä määrällä makeutusainetta ja rasvatonta maitoa säästää satoja massaa lisääviä kaloreja.

Lue ravintolan ravintosisällöt

Nykyään useimmat ravintolat kertovat kalorien ja rasvan määrän ruokalistoillaan. Sen sijaan, että ohittaisit ne, jotta et pilaa nautintoasi, valitse mielummin kevyitä, vähärasvaisia ja maukkaita vaihtoehtoja. Se on sen arvoista, kun astut vaa’alle viikon lopulla.