Kun puhumme orgasmeista, onko väliä onko kyseessä yksin, masturbaation kautta saatu orgasmi tai kumppanin kanssa monipuolisen seksuaalisen toiminnan jälkeen saavutettu orgasmi?

OM on mindfulness meditaation harjoittamista, jossa keskitytään sormen sukuelinten kosketukseen. ”OM” harjoitus sisältää 15 minuutin suoritteen, jossa nainen kokee yksinkertaista meditatiivista hierontaa hänen klitoriksensa vasempaan yläkulmaan hänen kumppaninsa toimesta. OM:ia harjoitetaan pareittain, jolloin kumppani hieroo toisen sukuelintä, ja molemmat keskittävät huomionsa tuntemukseen tavoitteenaan rakentaa yhteys ja emotionaalinen resonanssi. Miksi? Tämä kytkee syvästi heidän aivojensa limbiset alueet parantaen heidän yhteenkuuluvuuttaan ja turvallisuuden tunnettaan parina sekä lisäten samalla naisen orgasmiherkkyyttä.

Miten se auttaa pareja

Orgasmimeditaation painopiste on naisen orgasmin saavuttaminen hienovaraisella ja tarkoituksellisella klitoriksen stimulaatiolla. Molemmat osapuolet voivat kuitenkin luultavasti jakaa tunteet ja täyttymyksen. Kumppanin sormesta tulee sukupuolielin. OM on menetelmä, joka voi auttaa naisia pääsemään yli traumasta, orgasmi vaikeuksista, seksuaalisesta kivusta, seksuaalisista toimintahäiriöistä ja lievittävät seksuaalisen tyydytyksen esteitä hänen kumppaninsa kanssa.

OM on mindfulness harjoite, joka vahvistaa kehon yhteyttä mieleen hidastaen samalla seksiä ja parantaen parien läheisyyttä. Tämä johtuu siitä, että mindfulness meditaatio ”OM” saa aivot erilaiseen oletus tilaan.

Miten se parantaa orgasmiasi

Aivoissa on monia rakenteita, jotka aktivoituvat orgasmin aikana ja jotka johtavat kahden tärkeän ”hyvän olon” kemikaalin vapautumiseen – dopamiinin ja oksitosiinin.

Tämä mahdollistaa entistäkin voimakkaamman orgasmin ja paremman henkisen yhteyden parin välillä. Orgasmimeditaatio kattaa muutakin kuin orgasmin ja kannustaa lisäämään emotionaalista tietoisuutta, yhdistettyjä suhteita ja täyttymyksen tunnetta.