Gipertofort – innovatiivisen, kasvipohjaisen korkean verenpaineen hoitoon tarkoitetun lääkkeen esittely. Kuvaus, ominaisuudet, koostumus, annostus ja saavutetut tulokset.

Gipertofort on ravintolisäjuoma, joka normalisoi verenpainetta. Sillä on laaja vaikutus hermostuneisuuden, liiallisen lihasjännityksen ja nousseiden kolesteroliarvojen hoidossa, siten alentaen verenpainetta takaisin normaalille tasolle tai alentaen sen kriittisistä arvoista. Tämä kasveista valmistettava ravintolisä on läpäissyt tarvittavat testit ja on kliinisesti hyväksytty ja sertifioitu.

Gipertofortin hyödylliset ominaisuudet

Yhä useammat ihmiset turvautuvat pillereihin alentaakseen verenpainettaan. Syitä korkeaan verenpaineeseen on monia, mutta pääsyyt ovat edelleen samat:

 • huono ruokavalio, joka sisältää paljon rasvoja, mutta vähän hedelmiä ja vihanneksia;
 • vähäinen liikunta;
 • stressi ja väsymys, levon ja unen liian vähäinen määrä;
 • haitallinen elinympäristö ja niin edelleen.
 • Leonurus cardiacaa, joka alentaa verenpainetta vähentäen sydänlihaksen supistusten tiheyttä. Sillä on rauhoittava ja rentouttava vaikutus.
 • Arabikumia, joka myös alentaa verenpainetta eliminoimalla huonoa kolesterolia. Se estää verisuonten kalkkeutumista.
 • Orapihlaja tunnetaan sen verisuonia laajentavasta aineesta, joka normalisoi sydämen sykettä ja parantaa verenkiertoa.
 • Aminohappo tauriini – sen lisäys Gipertofortiin lisää kasvien vaikutusta, vaikuttaa rentouttavasti, vaikuttaa positiivisesti sympaattiseen hermostoon, vähentää sydänlihaksen kouristuksia. Tällä ravintolisällä on maksaa sekä sydäntä suojeleva vaikutus ja verenpainetta laskevia ominaisuuksia
 • Magnesium on toinen elementti, jolla on rentouttava vaikutus, lisäksi se alentaa kolestorolia. B6 (vitamiini) auttaa munuaisia poistamaan ylimääräistä nestettä. Ylimääräinen neste (turvotus) vaikeuttaa pienten verisuonten työtä, muodostaen tukkoutumia.
 • Magnesiumia – 1.25 g
 • Tauriinia – 0.25 g
 • B6-vitamiinia – 1 mg
 • Hiilihydraattia – 49 g
 • Rasvaa – 0.5 g
 • Proteiinia – 10 g
 • Energiaa- 197 kcal (838 kJ).

Tästä ongelmasta kärsivien ihmisten usein käyttämät kemialliset lääkkeet eivät eliminoida syitä, vaan vain helpottavat oireita. Uuden sukupolven hoidot tarjoavat uusia tapoja parantaa terveyttä, helpottaa oireita ja pysäyttää sairauden etenemisen. Gipertofort on yksi näistä hoitokeinoista verenpaineen normalisoimiseksi.

Tällä ravintolisällä on parantavia ominaisuuksia. Gipertofortissa käytettyjä kasveja on käytetty jo vuosisatojen ajan luonnonlääketieteessä. Juomassa käytetty sekoitus on valittu erityisesti, jotta kaikki elementit tukevat toisiaan ja samalla suuntautuvat ongelman eri osa-alueiden hoitoon.

Sen lisäksi Gipertofort auttaa laskemaan korkean verenpaineen huippuja (siten alentaen verenpainetta ja helpottaen pääsärkyjä), se vähentää suonenvetoja, vähentää jännitystä (rauhoittava vaikutus), vähentää vähitellen kolesterolin määrää, estää verisuonten kalkkeutumista ja muita sydän- ja verisuonitauteha ja parantaa muutenkin sydämen ja verisuonten kuntoa.

Helppo käyttää: juoma sopii jopa diaabetikoille. Gipertofortissa on sukraloosimakeutusainetta sokerin sijaan. Siksi sokeri- ja muut veriarvot pysyvät normaalina.

Gipertofort: verenpainejuoman raaka-aineet

Gipertofortin vaikuttavat kasviainesosat on valittu asiantuntijoiden toimesta – kardiologien, yleislääkärien ja farmaseuttien. Jokaisen elementin määrä määrittää lääkkeen tehokkuuden verenpaineen normalisoinnissa. Siksi eri komponenttien tasapaino on erittäin tärkeä.

Ravintolisä sisältää:

Gipertofort vaikuttaa verisuonten seinämiin, autonomiseen hermostoon ja sydämen pehmytlihaskudokseen. Se laajentaa verisuonia ja alentaa korkeaa verenpainetta. Juoman säännöllinen nauttiminen pysäyttää verisuonten kalkkeutumisen. B6-vitamiin ja magnesium osallistuvat lesitiinin (aminohappo) muodostumiseen. Lesitiini sääntelee kolesterolin määrää ja aineenvaihduntaa.

Ravintoarvot per 100 g:

Gipertofortin annostelu: ohjeet

Jotta Gipertofort olisi helppo nauttia ja että se vaikuttaisi nopeasti, se on jauheen muodossa. Jauhe on pakattu annospusseihin. Annospussin sisältö tulee liuottaa vesilasilliseen ennen nauttimista.

Annospussillisia suositellaan juotavaksi yksi tai kaksi päivässä, tämä määrä riittää positiivisen vaikutuksen huomaamiseen viikon sisällä.

Tulokset

Minkä tahansa lääkkeen vaikutus mitataan siinä, kuinka nopeasti sen positiiviset vaikutukset voi huomata. Gipertofort on yrteistä valmistettu, luonnollinen ravintolisä. Sen positiivinen vaikutus alkaa vähitellen, kunnes sen koko hoitava vaikutus huomataan. Ensimmäisen juomalasillisen jälkeen voit tuntea olosi väsyneeksi ja rentoutuneeksi, hermostoon liittyvä jännitys katoaa (leonorus cardiacan ja orapihlajan ansiosta), mutta se, kuinka nopeasti verenpaine laskee, riippuu siitä, kuinka korkealla se on ollut enne ravintolisän käytön aloittamista. Ensimmäiset vaikutukset voi huomata 7 päivän kuluttua käytön aloittamisesta.

Säännöllisen Gipertofort käytön myötä voi saavuttaa vakaan verenpaineen, estää verisuonten kalkkeutumista, alentaa kolesterolia ja vahvistaa hermostoa.

Tulee huomata, että lääkärit suosittelevat kuukauden kestävän yrttivalmisteen käytön jälkeen suositellaan 10 päivän taukoa ennen uuden kuurin aloittamista. Sinun kannattaa varmuuden vuoksi kysyä neuvoa lääkäriltäsi ennen Gipertofortin käytön aloittamista.