Ombre hiusväri on trendi, joka lisää nopeasti suosiotaan – ja miksipä ei?! Ombre hiusväri on raikas ja rento sekä imarteleva ja suhteellisen vähän hoitamista vaativa tekniikka. Tässä on neljä syytä, miksi sinun kannattaa kokeilla sitä.

Miksi vaihtaa ombreen?

Ombre on ranskankielinen sana, joka tarkoittaa kirjaimellisesti varjostettua; mieti liukuväriä, joka esiintyy kangas tilkussa tai lankavyyhdissä. Ombre on tämän vuoden kuuma trendi hiusväri – ja hyvästä syystä!

  1. Ombre on vähän hoitoa vaativa hiusten värjäys tekniikka. OK, mikään ei vaadi vähemmän hoitamista kuin se, ettet värjää hiuksia lainkaan, mutta suhteellisesti ombre on melko helppohoitoinen hiusväri (olettaen, että sinulla on tummemmat juurikasvut ja vaaleammat latvat). Vähimmällä hoidolla selviät, kun valitset mahdollisimman lähelle luonnollisen hiusten värin lähellä juuria, ja vähitellen vaalennat hiuksia latvoja kohti.

  1. Ombre on nuorentava hiusten värjäyksen tekniikka. Ombre hiusväri itse asiassa jäljittelee lapsuutemme hiusten väriä. Muistatko, kun sait niin paljon aurinkoa kesällä, että hiuksesi vaalenivat dramaattisesti? Silloin talven puolivälissä, sinulla oli ombre tyyli… luonnollisesti. Olettaen, että hiustesi luonnollinen väri ei ole harmaa, ombre hiusväri näyttää hyvin nuorekkaalta.
  2. Ombre on helppo tapa kasvattaa juurikasvua. No, joo, tämä ei ole yllättävää, sillä koko värin idea on, että se näyttää siltä kuin sinulla olisi juurikasvua. Ombre itse asiassa mahdollistaa hiusten värjäykseen käytetyn budjetin pienentämisen säilyttäen samalla joitakin kalliimmasta vaaleasta tyylistä.
  3. Ombre on hauskaa ja trendikästä. Rakastamme tätä tyyliä! Se on raikas ja ainutlaatuinen. Hieman ranta -henkinen ja rento. Emme todennäköisesti kokeilisi sitä kotona, mutta oikein tehtynä, se on erittäin mairitteleva tapa “keventää” tyyliä. Jos olet harkinnut vaaleita hiuksia, mutta pelkäät, että se ei sovi ihon sävyysi, ombre hiusväri on hyvä kompromissi. Säilytä luonnollinen väri lähempänä kasvojasi ja siirry niin vaaleaan kuin uskallat latvoja kohti mentäessä.